28. SUSRET KLAPE NA KLISU

Poštovani,

Završio je i 28. Susret  KLAPE NA KLISU, kao i protekih godina, održan na velebnoj kliškoj tvrđavi.

Nastupilo je 10 klapa te kako smo već i najavili, 4 ovogodišnja  finalista Omiša.

Međutim, ove godine prvi put od našeg postojanja na Susretu su nastupile i klape koje su ovogodišnji pobjednici  Omiša, kako u muškoj, tako i ženskoj konkurenciji.

Stoga još jednom velike čestitke ženskoj klapi Orca i muškoj klapi Vinčace za rezultat u Omišu, te naravno i za vrhunske izvedbe i na našem  klapskom susretu.

Publika, koje je bilo u velikom broju, kako u gledalištu, tako i po okolnim zidićima, imala je jedinstvenu priliku čuti najbolje što ovog trenutka postoji u klapskom pjevanju u Hrvatskoj.

Velike zahvale upućujem  i našem umjetničkom voditelju Branku Tomiću, koji je već prije nekoliko mjeseci, izvršio  odabir ovogodišnjih izvođača.

Koristim priliku da također još jednom zahvalim svima koji su na bilo koji način doprinijeli održavanju i ove, jedinstvene klapske večeri.

Naravno, osim pokrovitelja, sponzora i donatora te naših domaćina, posebno bih zahvalio studentima iz Zagreba koji su, iako na odmoru, odvojili  dio vremena, te nam pomogli u tehničkom djelu pripreme ovog Susreta (čitaj nošenje stolica, stolova, pića i ostale opreme potrebne za održavanje koncerta).

 VELIKO HVALA; Tomislavu Horvatu, Roku  Kulušiću  Neral i Ivanu Mihaljeviću.

Lijep pozdrav, a do slijedećih aktivnosti Hrvatskog društva Trpimir Klis.

Predsjednik:

Ivica Meštrović

 

PUBLIKA_3

Image 3 of 13

DETALJI IZ GLEDALIŠTA

no images were found

KLAPE NA POZORNICI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.