Poziv za nove članove

HD Trpimir poziva sve zainteresirane za rad u našem društvu da se prijave i ispune upitnik ovdje.

NOVOSTI


 

 24.01.2015

 


 

Nakon Božićnog koncerta i kazališne predstave početkom siječnja 2015 .trenutno Društvo radi na usklađenju svojih akata sa novim Zakonom o udrugama koji je stupio na snagu 1.01.2015.

 

 16.01.2015

 


 

Sucut-Mijo Glavina

 

 

 23.03.2014

 


 

Trenutno se preuređuje prostorija Društva na Megdanu (bojanje, postava laminata..) pa pozivam sve koji su se voljni uključiti da nam se pridruže u ovoj maloj radnoj akciji.

Unaprijed zahvaljuju koordinatori radova Darko Ivanković i Ivor Meštrović sa svojim pomoćnicima Ivanom Rizvan i Antom Ivankovićem.

Plan je da svi radovi budu gotovi u slijedećih cca. 20 dana.

 

31.07.2012

 


 

Poštovani članovi,

Pozivam Vas na susret svih bivših i sadašnjih članova HD Trpimir koje će se održati 31.08.2012. u 19 sati na Tvrđavi Klis (u slučaju lošeg vremena u Domu kulture). 

Povod susreta je održavanja ovogodišnjih 21. Klapa na Klisu. Pozvao sam sve bivše i buduće zainteresirane za uključenje u rad Društva te želimo i obilježiti 21. godišnjicu Društva, obzirom da to nismo napravili prošle godine.

Kompletan spisak članova možete pronaći ovdje. Molimo da pogledate spisak pa me odmah obavijestite ako je netko omaškom zaboravljen.

Veselim se zajedničkom druženju te Vas srdačno pozdravljam.

Predsjednik:

Ivica Meštrović, prof.

 

 

 

 

free joomla template
template JoomSpirit