OBAVIJEST_8_2021

poštovani,

kao i svih dosadašnjih godina HRVATSKO DRUŠTVO TRPIMIR je i ove godine, dana 20.08.2021 . godine organiziralo zajedničko druženje s klapom domaćinima kao i sa svim tvrtkama i ljudima dobre volje, koji su svatko na svoj način doprinijeli i potpomogli naše i VAŠE KLAPSKE SUSRETE.
Naime, svaka klapa koja navečer nastupa na našem Susretu, u poslijepodnevnim satima bude gost u jednoj od kliških obitelji, na popodnevnom druženju, zagrijavanju i upjevavanju za večernji koncert. Dio atmosfere sa tog druženja možete vidjeti OVDJE. Ovogodišnje domaćine naših klapa navodim u nastavku:    

                Nada i Neno Smodlaka
                Dragana i Slobodan Firić
                Marina i Željko Melki
                Anita i Mladen Pavlov
                Lada Pfeifer Boban i Branimir Boban
                Mirjana i Marinko Odža 
                Marija i Mijo Smodlaka
                Ružica i Grgo Matulović
                Ivana i Božidar Limić

Ovim putem, im još jednom najljepše zahvaljujemo na nesbičnoj pomoći i podršci u organizaciji i ovogodišnjih, 29. KLAPA NA KLISU, a koje su održane 20.07.2021.

U prošlim godinama HD Trpimir organizirao je zajedničko druženje, naravno, na KLIŠKOJ TVRĐAVI.Zbog građevinskih radova na tvrđavi, ovogodišnje druženje održano je u etno-eku selu Stella Croatica, također u Klisu, zaseok Mihovilović u ugodnom i lijepom okruženju dalmatinskog sela. HD Trpimir prigodnim poklonom izrazilo je svoju veliku zahvalnost za njihov velik doprinos održavanju ovakve kliške tradicije, ugošćavanja klapa prije nastupa.

Na žalost tzbog privatnih obveza obitelj Melki i Boban nisu bile u mogućnosti prisustvovati ovom druženju te će im prigodni poklon biti uručen naknadno.

Zbog privatnih obveza zajedničkom druženju nije mogao prisustvovati ni naš umjetnički voditelj gosp. Branko Tomić, ali nadamo se da će biti još ovakvih i sličnih susreta.

Dio atmosfere sa zajedničkog druženja možete vidjeti OVDJE.

Još jednom VELIKO HVALA SVIMA te izražavam svoje veliko osobno zadovoljstvo što se mogu družiti sa ljudima koji pridonose, potpuno besplatno, čuvaju našu kulturnu baštinu i promociju našeg KLISA i kliške gostoljubivosti.

predsjednik:

Ivica Meštrović

_________________________________________

poštovani,

završio je i naš 29. Susret KLAPE NA KLISU koji je održan 18.07.2021. kao i po tradiciji posljednjih godina, na kliškoj tvrđavi.

Želim zahvaliti svima koji su na bilo koji način pomogli održavanju ovogodišnjeg klapskog susreta.
Najprije svim članovima Hrvatskog društva Trpimir, svim volonterima kao i partnerima koji su svaki na svoj način pomogli i podržali ovaj naš i Vaš Susret.

Naravno velike zahvale upućujem i svim klapama koje su se odazvale našem pozivu i nastupile na ovogodišnjem 29. Susretu.
Kao i uvijek posebne zahvale upućujem svim domaćinima koji su im pružili domaćinstvo u popodnevnim satima,a prije održavanja koncerta.

Veliko hvala i našem umjetničkom voditelju, gosp. Branku Tomiću koji je odabrao izvođače.

Posebne čestitke upućujem ženskoj klapi LUŠE, apsolutnim pobjednicama ovogodišnjeg Festivala u Omišu, te muškoj klapi STINE koji su osvojili prvo mjesto po glasovima publike.

Zahvaljujem i svim posjetiteljima koji su, usprkos buri i lošim vremenskim uvjetima prisustvovali koncertu, a dio atmosfere sa koncerta možete vidjeti  OVDJE.

Nadam se da se vidimo i slijedeće, 2022. godine kada će biti naš 30. SUSRET te će biti održan

u normalnim okolnostima (pandemija korona virusom bit će do tada pod kontrolom).

 

Lijep pozdrav.

Predsjednik HD Trpimir Klis
Ivica Meštrović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.